OnePlus 7 Pro увійшов до Топ-3 рейтингу DxOMark, поступившись Huawei P30 Pro і Samsung Galaxy S10 5G всього 1 бал

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus вчора представила флагманський смартфон OnePlus 7 Pro, а експерти французької компанії DxOMark оперативно виклали тест його камери. Точніше, двох камер: фронтальна теж вже протестована фахівцями.

У зведеному рейтингу DxOMark OnePlus 7 Pro посіла третє місце з 111 балами, поступившись Samsung Galaxy S10 5G і Huawei P30 Pro один бал. Але от якщо оцінювати результати за зйомку фото і відео окремо, то в першому випадку OnePlus 7 Pro обходить Samsung Galaxy S10 5G, а в другому – Huawei P30 Pro. Апарату б трохи стабільності, і він би очолив рейтинг.

При зйомці фото фахівці високо оцінили деталізацію, автофокус, динамічний діапазон і експозицію. Претензії – незначні і стосуються в основному тільки якихось специфічних умов зйомки. Наприклад, на знімках в приміщенні в тінях проявляється яскравісний шум. Він же присутній на знімках з зумом. При зйомці відео фахівці хвалять систему стабілізації, автофокус, баланс білого, експозицію і деталізацію. З претензій – сильний аліасінг і злегка обмежений динамічний діапазон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера в тесті DxOMark виступила гірше основної: вона заробила тільки 86 балів – і це шосте місце. Таким чином OnePlus 7 Pro розташувався між Xiaomi Mi Mix 3 і Huawei P30 Pro.

Тут в плюсах правильна експозиція і передача кольору в більшості умов, а також ефективний спалах, а в мінусах – мала глибина різкості при зйомки групових портретів і шум при зйомці в приміщенні з штучним освітленням або просто при малій кількості світла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.