Categories: Смартфони

Google додасть в Android функцію, яка потрібна кожному

Share

За що ми любимо чистий Android? Очевидно, за відсутність зайвих функцій, які навантажують і гальмують систему. Тим не менш, не дуже приємно усвідомлювати, що дорогущий Google Pixel не здатний зробити те, що навіть бюджетні смартфони конкурентів вміли ще з незапам’ятних часів. Однак Google, як виявилося, готова змінюватися сама і міняти свої продукти в інтересах своїх користувачів, а тому має намір почати реалізовувати навіть ті функції, чия поява в Android перш сама називала неможливим.

Однією з функцій, яку, ймовірно, належить дебютувати в чистому Android, стане можливість створення скріншотів. Незважаючи на те що ще в минулому місяці представники Google спростували її поява в стоковій версії операційної системи через непотрібність, тепер стало відомо, що в компанії змінили свою думку. По крайній мірі, тепер пошуковий гігант вже не проти скріншотів які перегортуються і допускає їх появу в Android в майбутньому.

Створити скріншот всієї сторінки на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як заявив Девід Берк, віце-президент Google по розробці апаратного забезпечення, можливість створення скріншотів які перегортуються – це відмінна ідея, для якої безумовно є місце в стоковій версії Android. За його словами, він і гадки не має, хто сказав, що ця функція не реалізовується, і зовсім не поділяє цієї позиції. Тому, підкреслив він, не виключено, що вже найближчим часом така можливість стане доступна всім користувачам.

Раніше в квітні співробітники служби техпідтримки Google заявили, що можливість створення перегортувалися скріншотів, коли захоплюється не лише видима частина зображення, а й та, яка виходить за межі екрану, немає. Вони підкреслили, що опція не з’явиться в Android ні в найближчому, ні, швидше за все, віддаленому майбутньому. Це викликало хвилю негативних коментарів щодо Google з боку користувачів смартфонів на базі стокової версії Android, які відчули себе обділеними.

Мораль: нічого неможливого не буває. По крайній мірі, якщо мова про скріншоти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024

    Яким буде новий MacBook Air з чіпом M4 та нейромережевими функціями

    Поки Apple продовжує активно працювати над впровадженням нового покоління чіпів M4 з нейромережевими можливостями, ми…

    03.05.2024