Дорогий флагман LG V50 ThinQ з підтримкою 5G користується великим попитом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі смартфонів у компанії LG продовжують падати. Відсутність виразних флагманських рішень і гідних пропозицій в середньому ціновому сегменті негативно позначаються на сприйнятті марки споживачами.

Однак модель LG V50 ThinQ, схоже, сприймається покупцями дещо інакше. Нагадаємо, це досить специфічний смартфон, який виділяється підтримкою 5G, ціною в 1000 доларів (27 000 грн.) і комплектним другим дисплеєм.

Продажі апарату стартували в Південній Кореї 10 травня, і зараз джерела повідомляють, що попит на смартфон вельми непоганий. Зокрема, всього за пару вихідних днів відразу після старту продажів було реалізовано більше 100 000 пристроїв. Крім того, очікується, що за підсумками першого тижня продажі V50 ThinQ втричі перевищать продажі моделі V40 ThinQ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, чималий попит на новий флагман LG обумовлений тим фактом, що незадовго до старту продажів, 3 квітня, в Південній Кореї була запущена споживча мережа 5G, так що люди кинулися переходити на новий стандарт, а для цього потрібен був новий смартфон. Крім того, оператори субсидують покупку V50 ThinQ для того, щоб клієнти охочіше переходили на нові тарифи з 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.