Смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 підірвали інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим далі в майбутнє, тим більш просунутими в усіх відношеннях стають мобільні пристрої. Вони отримують підтримку новітніх сучасних технологій, а також, крім того, масу інших особливостей. Довгий час бюджетні телефони були просто жахливими у всьому, але ситуація в корені змінилася за останні роки, тому що бренди з Китаю почали випускати дійсно круті смартфони з початкової цінової категорії. Втім, всі існуючі зараз на ринку телефони абсолютно точно гірше, ніж майбутні новинки в особі моделей Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8.

Про ці смартфонах зараз відомо не дуже багато, але деякі дані все-таки є. Як стало відомо від офіційного джерела, дані мобільні пристрої, вперше за всю історію своєї лінійки, отримають чіп NFC. За рахунок цього всі їх власники зможуть оплачувати покупки в магазинах через платіжну систему Google Pay, а також, крім того, через будь-яку іншу, якщо вона підтримується операційною системою Android. Очевидно, що таке нововведення в смартфонах Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 гарантовано припаде до смаку всім їх власникам, особливо з України та інших країн за межами Китаю.

Оскільки дані телефони повинні представити і запустити в продаж вже в кінці 2019 року, вони прямо «з коробки» працюватимуть на базі операційної системи Android 10.0 Q в особі фірмової прошивки MIUI 11. Крім того, достовірно відомо, що в моделі Redmi 8 користувачів чекає подвійна основна камера, тоді як в Redmi Note 8 встановлять потрійну фотокамеру з більш просунутою оптикою. Така різниця пояснюється тим, що обидва мобільних пристрої будуть розраховані на певні категорії покупців, звичайно, щодо бюджету при покупці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, крім усього іншого, смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 отримають восьміядерний процесор від Qualcomm, але який саме – достовірно ще невідомо. Не доводиться сумніватися в тому, що в даних телефонах всіх користувачів чекає окремі виділені слоти для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, підтримка одночасної роботи з двома SIM-картами, а також модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS і 4G VoLTE. Залишилося тільки дочекатися офіційної презентації даних мобільних пристроїв, які абсолютно точно підірвуть інтернет і ринок відразу після свого виходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.