Цього року китайці покажуть перші смартфони з підекранними камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий блогер і дизайнер Веніамін Гескін, який також відомий під ім’ям Ben Geskin, опублікував цікаву інформацію про перший смартфон з підекранною фронтальною камерою.

За його словами, вже в цьому році китайська компанія Oppo представить смартфон, фронтальна камера якого буде перебувати під поверхнею дисплея і не буде видна користувачам.

Раніше Samsung офіційно підтвердила, що лідер ринку OLED дисплеїв в даний момент вже працює над відповідними екранами, однак технологія поки що не вийшла на рівень, що дозволяє говорити про швидку появу в продажі подібних смартфонів. Багато хто впевнений, що в такому смартфоні Oppo з підекранною фронтальною камерою буде встановлений саме дисплей виробництва Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також з’явилася інформація про те, що Vivo, яка, як і Oppo, є дочірньою компанією BBK, теж працює над аналогічним смартфоном. Він буде представлений в четвертому кварталі цього року.

Добре відомий інсайдер під ніком Ice Universe кілька місяців тому заявив, що ця технологія стане доступною лише через кілька років, так як підекранна камера не може отримати достатню кількість світла для створення якісних знімків. Можливо, розробники просунулися в удосконаленні технології швидше, ніж очікувалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.