Samsung поставила на місце Xiaomi і Huawei дешевими смартфонами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2018 рік вийшов для Samsung катастрофічним. Спочатку провалилися флагманські Galaxy S9 – їх продажу стали одними з найгірших за всю історію лінійки. Потім підкачали бюджетні Galaxy J – навіть фанати корейців визнавали, що ці пристрої не в змозі конкурувати з аналогічними за ціною смартфонами від китайських брендів.

Однак, в цьому році компанія вирішила змінити стратегію ведення бізнесу, і цілком вдало. Права на помилку у корпорації просто не було, так що потрібно діяти миттєво.

Отже, що зробили з Galaxy в 2019 році? По-перше, порізали ціни на старі флагмани: S8, S9, S9+, Note 9 — всі ці пристрої зараз продаються в офіційних рітейлерів за дуже гуманні гроші. Так, смартфони так і не стали популярним на момент виходу, але тепер онт продаються мало не вдвічі дешевше. За такі гроші ці смартфони цілком собі відмінний вибір, так що вони почали продаватися помітно бадьоріше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-друге, у корейців вийшла сама широка флагманська лінійка за всю історію: є не лише Galaxy S10 і S10+, але і фактично безкомпромісний Galaxy S10e, який конкурує з iPhone 7/8 і легко громить Android-опонентів у сегменті до 600 євро. Подивимося, як у компанії склалася з фінансовим кварталом, якщо ці дані компанія все ж опублікує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.