Samsung Galaxy S10 продають за дуже низькою ціною

У першій половині березня цього року в продаж нарешті поступив флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, який у звичайній класичній версії має потрійну основну і одинарну фронтальну фотокамеру. На старті продажів в офіційних торгових точках виробника, а також у всіх інших магазинах, де південнокорейський бренд координує ціни на свою продукцію, за нього просили величезну суму грошей – аж 30 800 гривень. Очевидно, що цей телефон таких грошей явно не варто, але навіть цей факт не зупинив багатьох людей від його покупки.

Як показала практика, дуже багато покупців виявилися готові викласти понад $ 1000 за, мабуть, найкращий в світі смартфон на Android. Втім, тепер заради флагмана Samsung Galaxy S10 розлучатися з величезної сумою грошей не потрібно, і це є величезним плюсом. Дослідження ринку показало, що цей телефон топового рівня в десятках магазинів на території України вже продають за 19 000 гривень , тобто більш ніж на 11 000 гривень дешевше, ніж на старті продажів два місяці тому.

На вибір пропонують чорну, зелену і білу забарвлення, у всіх з яких мобільний пристрій виглядає досить стильно і красиво. За значно нижчу суму грошей покупець отримує телефон, оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-екраном, восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Корпус телефону Samsung Galaxy S10 виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, а його розміри складають 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, тоді як важить даний апарат 157 грамів. Є підтримка одночасної роботи з двома SIM-картами, але замість однієї з таких можна встановити карту пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно. Серед модулів користувачі можуть розраховувати на Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC. Сканер відбитків пальців вбудований прямо в дисплей, що звичайно ж є величезним плюсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.