Categories: Смартфони

Google назвала всі смартфони, які оновлять до Android 10.0 Q

Share

Американська корпорація Google провела конференцію під назвою I / O 2019, а призначена вона була в першу чергу для розробників програмного забезпечення. В рамках даного заходу відбулася офіційна презентація операційної системи Android 10.0 Q, встановити яку на свої електронні пристрої зможуть дуже багато. В кінці свого виступу один із співробітників «пошукового гіганта» озвучив список виробників смартфонів, які вже створюють нову ОС для своєї продукції.

Відомо, що фінальна стабільна збірка Android 10.0 Q стане доступна в третьому кварталі 2019 року, а скачати і встановити її на свої електронні пристрої всі користувачі зможуть, швидше за все, в середині серпня, як це зазвичай буває. За офіційними даними від самої Google, нову операційну систему отримають смартфони від 12 виробників, в список яких входять Google, OPPO, Vivo, OnePlus, Nokia, Xiaomi, Huawei, Sony, Essential, Tecno, ASUS і LG. Загальна кількість моделей, які обновляться до нової ОС, налічує 21 телефон.

Так, звичайно, далеко не всі смартфони зможуть отримати нове програмне забезпечення, але Google зі свого боку зробила все заради того, щоб запропонувати стороннім компаніям найбільш вигідні умови отримання доступу до нової операційної системи, якою є Android 10.0 Q. Список конкретних моделей, на жаль , не розкривається, але цілком собі очевидно, що апдейти отримають флагманські моделі, які вийшли на ринок пізніше всіх інших. Користувачам таких пощастило, так як встановлено останню версію вони отримають першими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, користувачі 21 моделі смартфонів від ряду популярних виробників зможуть взяти участь в тестуванні нової операційної системи від Google, а почнеться воно вже зовсім скоро, коли відбудеться реліз операційної системи Android 10.0 Q версії Beta 3. Щоб її встановити, на жаль, доведеться втратити всі особисті дані, тому більшості людей буде простіше дочекатися релізу фінальної стабільної версії, наміченого на середину серпня. Головним нововведенням даної ОС стала темна тема оформлення, а також підвищена надійність із захистом від зломів і витоків особистих даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024