ТОП-3 квітневого рейтингу AnTuTu окупований смартфонами Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї опублікований місцевий рейтинг бенчмарка AnTuTu і в ньому, на подив, фігурує тільки один смартфон Huawei, причому Honor V20 і на останній позиції. У той час як верхівка рейтингу продуктивності окупована моделями Xiaomi.

Перелік з десяти моделей з найбільшою продуктивністю очолив Mi 9 Explore Edition c 373 715 балами. Друге місце C мізерним відставанням в 204 бали закріпив за собою Mi 9. При цьому розрахований на геймерів і максимальну продуктивність Black Shark 2 зі своїми 371 837 балами виявився лише третім.

Далі слідує Meizu 16s, два Samsung Galaxy S10, взяті в кліщі двома моделями Vivo iQOO, Nubia Red Devil Mars і вищезгаданий Honor V20. Представники бенчмарку відзначають, що флагмани Huawei могли вилетіти з рейтингу тому, що користувачі при тестуванні не користуються режимом максимальної продуктивності, який потрібно попередньо активувати в налаштуваннях. Друга ремарка стосується вже травневого рейтингу AnTuTu. В ньому відбудуться великі зміни, так як в протокол увійдуть нові моделі – Oppo Reno, ZTE Axon 10 Pro, Lenovo Z6 Pro і Nubia Red Devil 3. Так що гегемонія трійці моделей Xiaomi може довго і не тривати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.