До виходу готується нова версія першого європейського смартфона з підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дивно, але факт – першим комерційно доступним в Європі смартфоном з підтримкою 5G став Oppo Reno 5G. Принаймні, так цю модель характеризують творці. Ну а поки оригінальний Reno лише починає свій хід по Європі, в Китаї готується до виходу нова версія – вона засвітилася в базі даних TENAA разом з картинками і характеристиками.

Мова про моделі Oppo PCDM10 і PCDT10, які, суть, один смартфон, виконаний в дусі старшого брата. Як видно на фото, на тильній панелі відсутній сканер відбитків пальців – він інтегрований в дисплей. Габарити і маса пристрою становлять 157,3 x 74,9 x 9,1 мм і 186 грамів відповідно.

Діагональ екрану AMOLED склала 6,4 дюйма, роздільна здатність – 2340х1080 пікселів. CPU характеризується частотою 2,2 ГГц і наявністю восьми ядер – швидше за все смартфон побудований на платформі Qualcomm Snapdragon 710. Об’єм оперативної пам’яті склав 6 ГБ вбудованої флеш-пам’яті – 128 ГБ, акумуляторної батареї – пристойні 3960 мА·год. Фронтальна камера характеризується роздільною здатністю 32 Мп, основна камера – здвоєна, з датчиками у 48 і 5 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо подивитися на характеристики і зіставити їх з раніше випущеними моделями, то стає видно, що Oppo PCDM10 і PCDT10 – трохи поліпшений варіант Oppo Reno Standard Edition: в сертифікованих TENAA апаратах більше ємність акумулятора і вдвічі більша роздільна здатність фронтальної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.