Очікуваний середнячок Huawei P Smart Z заявив про себе в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Huawei P Smart Z привертає увагу цікавим дизайном, висувною фронтальною камерою і великим екраном, який не має вирізів і отворів.

В кінці цього тижня смартфон Huawei P Smart Z був помічений в базі даних популярного тестового додатку Geekbench, який підтвердив ключові характеристики пристрою.

Як і стверджували попередні чутки, в якості апаратної основи Huawei P Smart Z виступає однокристальна система Kirin 710, обсяг оперативної пам’яті становить 4 ГБ. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В однопоточному режимі результат Huawei P Smart Z склав 1544 бали, а при використанні всіх ядер однокристальної системи Kirin 710 пристрій набрало 5558 балів.

Діагональ дисплея Huawei P Smart Z складе 6,9 дюйма при роздільній здатності 2340х1080 пікселів. В основній камері будуть використовуватися датчики зображення роздільною здатністю 16 і 2 Мп, а також об’єктивами з діафрагмою F/1,8 і F/2,4 відповідно. Селфі-камера буде 16-мегапіксельною з діафрагмою F/2,0. Смартфон отримає акумулятор ємністю 4000 мА•год, дактилоскопічний датчик на задній панелі і роз’єм USB-C для зарядки.

Huawei P Smart Z буде пропонуватися за 280 євро (8 300 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.