Конкурент Xiaomi готує відразу три неймовірних смартфона, що відомо про девайси Realme

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Висока продуктивність за низькою ціною. Найближчим часом китайці з Realme збираються презентувати відразу три моделі – Realme X, Lite і Pro. Зібрали все, що відомо про ці смартфони.

Повідомляється, що Realme X отримає 6,5-дюймовий OLED-дисплей, чіп Snapdragon 730, 6/8 Гбайт оперативної і 64/128 Гбайт вбудованої пам’яті, подвійну камеру 48 + 5 мегапікселів, батарейку ємністю 3680 мАг.

Realme X Pro взагалі може стати найдоступнішим апаратом, заснованим на флагманському процесорі Snapdragon 855. Девайс повинен вийти з OLED-екраном, здвоєною основною камерою і висувною Фронталки, батарейкою ємністю 4000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Про Realme Lite, на жаль, нічого не повідомляється. Зате є інформація про ціни на старші моделі. Наприклад, прайс Realme X стартує від 240 доларів (версія 6/64 Гбайт), старша модифікація (8/128 Гбайт) обійдеться в 300 доларів. Цінник Прошки коливається в діапазоні від 340 до 385 доларів.

Дата релізу моделей не повідомляється. Апарати орієнтовані на ринок Індії, тому в першу чергу будуть презентовані на місцевому ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.