Фірмову 25-ватну зарядку Samsung порівняли з 15-ватною зарядкою минулого покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наші колеги з сайту Sammobile вирішили перевірити, наскільки швидким є новий фірмовий зарядний пристрій Samsung потужністю 25 Вт.

Для тестів використовувався смартфон Samsung Galaxy A70 з акумулятором ємністю 4500 мА•год, який підтримує 25-ватну зарядку (відповідний зарядний пристрій присутній у стандартному комплекті постачання).

Спочатку Samsung Galaxy A70 зарядили комплектним зарядним пристроєм і перевірили рівень заряду через 30, 45 і 60 хвилин після початку. Потім експеримент повторили з використанням фірмового зарядного пристрою Samsung потужністю 15 Вт. В обох випадках зарядка починалася, коли в акумуляторі залишалося 3% заряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наскільки швидшим виявилося 25-ватний зарядний пристрій? Швидше, але, можливо, не настільки, наскільки б хотілося користувачам. Через півгодини рівень заряду становив 33 і 26% відповідно, через 45 хвилин акумулятор зарядився до 51 і 49% відповідно, тобто різниця майже зникла. Але через годину 25-ватна зарядка вирвалася вперед з результатом 67%, тоді як 15-ватний зарядний пристрій зміг зарядити акумулятор до 60%.

Для порівняння взяли Galaxy S10+, який оснащений акумулятором ємністю 4100 мА•год, і зарядили 15-ватної зарядкою. Через аналогічні проміжки часу рівень заряду акумулятора склав 34, 52 і 67% відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.