Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 9 Pro найкращий в світі смартфон: ціна, якість

Share

Ринок флагманських мобільних пристроїв зразка 2019 роки вже практично повністю сформувався, так як в продаж надійшло кілька флагманів від різних виробників, але вже незабаром список таких поповниться новими моделями, однією з яких стане Xiaomi Mi 9 Pro, про який стало відомо сьогодні 2 травня 2019 року. За даними авторитетного китайського ресурсу, компанія-виробник в даний час створює свій самий просунутий у всіх відносинах телефон, який зможе скласти конкуренцію Samsung Galaxy S10 5G, Apple iPhone XS Max, Huawei Mate 20 Pro і багатьом іншим моделям топового рівня.

Повідомляється, що новинка в особі Xiaomi Mi 9 Pro створюється на базі класичної моделі Mi 9. Новий флагман отримає четверну основну камеру, а виявиться четвертим модулем камера ToF, призначена для вимірювання рівня глибини картинки. В іншому, дозвіл сенсорів складе 28 Мп + 12 Мп + 8 Мп. Апаратної основою смартфона стане восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, доповнений при цьому графікою Adreno 640. Крім того, телефон отримає 8/12 ГБ оперативної і 256/512 ГБ постійної пам’яті.

Таким чином, купити Xiaomi Mi 9 Pro покупці зможуть в версіях з 8/256 ГБ і 12/512 ГБ пам’яті, але скільки вони будуть коштувати – невідомо. За якістю фотографій смартфон повинен стати одним з кращих в світі, а ось його продуктивність виявиться найбільшою серед всіх інших мобільних пристроїв на базі Android, а це зробить його найкращим телефоном в світі. Сканер відбитків пальців в цій моделі виявиться вбудований в AMOLED-дисплей, а позбавлятися від вирізу в дисплеї продуктивно не збирається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Достовірно відомо, що новинка гарантовано зможе похвалитися корпусом зі скла Corning Gorilla Glass 6, роз’ємом USB Type-C, а також набором інтерфейсів Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і, крім того, підтримкою мереж 5G за рахунок встановленого в смартфон модему Snapdragon X50 від компанії Qualcomm, що дозволяє розвивати швидкість в мережах п’ятого покоління до 2 Гбіт / с. Новинка стане, мабуть, найкращим у світі смартфоном топового рівня, якщо говорити про співвідношення ціни і якості. Офіційний анонс Xiaomi MI 9 Pro очікується в другій половині травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024

    Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

    Мобільний оператор "Київстар" розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку,…

    05.05.2024

    F-16 зі штучним інтелектом успішно провів тренувальний бій у США

    У США успішно випробували штучний інтелект (ШІ) для керування бойовим літаком. Як повідомляє Associated Press,…

    05.05.2024