Categories: Смартфони

Xiaomi Redmi X з висувною камерою дуже сильно вразив всіх покупців

Share

Час йде, а разом з ним стрімко розвиваються і цифрові технології, які стають все більш кращими і просунутими в усіх відношеннях. Буквально вчора, в мережу виклали фотографії майбутньої новинки, а саме – флагмана Xiaomi Redmi X, який обіцяє стати найдешевшим на ринку мобільним пристроєм на базі топового процесора. Завдяки опублікованим в мережі знімкам незадовго до анонсу новинки вдалося з’ясувати, як саме вона виглядає і якими особливостями володіє.

Смартфон Xiaomi Redmi X, будучи флагманом, оснащений восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640, а також, крім того, потрійною основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп + 13 Мп + 8 Мп, яка підтримує 3 кратний оптичний зум. На зображенні видно, що мобільний пристрій має дисплей, що займає більш ніж 94% площі на лицьовій частині, а ніяких отворів і вирізів в ньому немає, тому як виробник передбачив висувну фронтальну камеру.

Вона має роздільну здатність 32 Мп, висуваючи з верхнього торця автоматично кожного разу, коли вона необхідна. При цьому дисплей Xiaomi Redmi X виконаний по OLED-технології, так як сканер відбитків пальців вбудований прямо в дисплей. Корпус мобільного пристрою виконаний із загартованого скла, а однією з особливостей даної моделі є інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників. Достовірно відомо, що смартфон має чіп NFC для роботи з будь-якими платіжними системами, а ще з його допомогою можливо оплачувати проїзд в громадському транспорті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
 

Смартфон Xiaomi Redmi X, будучи флагманом, здатний похвалитися 6,39-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (Full HD +), 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE і A- GPS, а також акумуляторною батареєю ємністю 4 500 мАг. Офіційний анонс новинки очікується вже в нинішньому місяці, тобто в травні, а відбудеться він звичайно ж в Китаї. Прямо «з коробки» на мобільний пристрій виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie в особі прошивки MIUI 10.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024