Facebook представила повністю новий додаток Messenger, яке стане швидше і зручніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Facebook Messenger завжди відрізнявся підвищеним «апетитом», так що розробники постійно намагаються його поліпшити і прискорити.

Сьогодні компанія Facebook представила чергове велике оновлення, яке покликане зробити месенджер більш зручним і швидким. Правда, воно з’явиться пізніше.

Facebook стверджує, що 2019 рік буде переломним для Messenger, так як компанія приступає до створення додатка, орієнтованого на конфіденційність даних. Основна ідея Facebook полягає в тому, що, якби соціальну мережу починали створювати сьогодні, то почали б саме з обміну повідомленнями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До кінця поточного року компанія обіцяє запустити проект Lightspeed. В рамках цього проекту месенджер Facebook стане набагато швидше. Обіцяють запуск за 2 секунди і менше 30 МБ вільного простору для установки. Домогтися поліпшень дозволить код, написаний з нуля, тобто це не переробка існуючого додатка, а повністю нове ПЗ.

Зміни будуть і в самій структурі програми. Наприклад, з’явиться спеціальний простір для зручного пошуку різних матеріалів, що стосуються тих людей, з якими ви спілкуєтеся найбільше.

З’явиться функція спільного одночасного перегляду відео з іншими користувачами.

Facebook обіцяє і додаток Messenger Desktop для Windows і macOS, яке буде мати ті ж функції, що і мобільний. Але він з’явиться пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.