У Xiaomi Mi 9 з’явився новий незвичайний чохол, заснований на меме

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приблизно два з половиною тижні тому Xiaomi представила 17 іменних чохлів для Mi 9 – на них красуються найбільш популярні імена в країнах з англійською мовою. А сьогодні з’явився ще один чохол – в тій же стилістиці, але вже не іменний.

Чохол з двоколірним асиметричним забарвленням прикрашає напис з чотирьох букв – RUOK, що українською перекладається як «з тобою все добре?”. Незвичайний вибір напису для чохла, виявляється, має свою історію, що йде своїм корінням в 2015 рік.

Чотири роки тому главі Xiaomi випала честь представляти нові продукти в Індії. А так як навички володіння англійською Лея Цзуня (Lei Jun) на той момент залишали бажати кращого, він дуже часто вживав фразу «Are You Ok?”для того, щоб простимулювати інтерес аудиторії до безкоштовного подарунка у вигляді фітнес-браслета Mi Band. Китайська спільнота не змогла просто так залишити цю історію, і вона перетворилася на мем. А зараз випуском RUOK компанія в черговий раз довела, що вона може сміятися над самою собою. Або над своїм генеральним директором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка надійде в продаж в Китаї з сьогоднішнього числа і буде пропонуватися за ціною $7 (185 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.