Xiaomi клянеться, що цього разу смартфонів (Redmi 855) вистачить усім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з головних проблем Xiaomi є те, що її смартфони дуже швидко розкуповують, а потенційні покупці, які живуть за межами Китаю, не можуть придбати новинки по кілька місяців.

Майбутній флагман Redmi, побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 855, є дуже очікуваним через його передбачувану низьку ціну. Очевидно, що попит на новинку повинен бути високим. Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) офіційно заявив, що у майбутнього флагмана не буде проблем зі складськими запасами і поставками.

Наскільки його слова будуть відповідати реальності, ми дізнаємося тільки після офіційного початку продажів. Xiaomi робить такі ж заяви перед кожним великим запуском свого нового продукту. Те ж саме говорили і перед виходом Xiaomi Mi 9, який досі не можна придбати в багатьох країнах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім однокристальної системи Snapdragon 855 новинка також має отримати висувну фронтальну камеру і дуже вузькі рамки, зокрема, маленьке підборіддя екрану. Лу Вейбинг раніше підкреслював, що буде перший «справжній повноекранний» флагман Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.