Прошивка MIUI 11 для смартфонів Xiaomi отримала довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава китайської корпорації Xiaomi Лей Цзюнь опублікував в соціальній мережі Weibo інформацію про те, що вже зовсім скоро для фірмових мобільних пристроїв бренду буде випущена нова прошивка, яка принесе з собою довгоочікувану функцію, про появу якої ось вже як більш двох місяців мріють багато користувачів. Повідомляється, що в першу чергу встановлено останню версію вийде для флагманів Mi 9 і Mi 9 SE, а потім воно стане доступним на більш доступних за ціною мобільних пристроях.

Швидше за все, мова йде про прошивку MIUI 11, анонс якої очікується саме в травні, коли і трапиться реліз її першої тестової збірки. Повідомляється, що всім користувачам нададуть спеціальну настройку, що дозволяє приховати значок вбудованого в дисплей сканера відбитків пальців на екрані блокування. З якихось незрозумілих причин він не подобається більш ніж половині власників смартфонів Xiaomi, тому мільйони користувачів просять зробити так, щоб його можна було раз і назавжди приховати.

Як повідомив глава Xiaomi, спочатку компанія навіть не думала про те, що комусь наявність такої особливості може припасти не до смаку, але на прохання користувачів було вирішено надати всім власникам фірмових мобільних пристроїв можливість самостійно вирішувати, який зовнішній вигляд екрану блокування використовувати. Очікується, що прошивка MIUI 11 у вигляді тестової збірки вийде вже через 1 – 2 місяці, тоді як релізу її фінальної остаточної версії чекати доведеться до осені 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.