Глава Xiaomi анонсував нову функцію флагмана Xiaomi Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні китайський виробник компанія Xiaomi оголосила про нову функцію, яка з’явиться в Xiaomi Mi 9 після виходу чергового оновлення. Засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) повідомив, що скоро користувачі Mi 9 зможуть відключити значок відбитка пальця на заблокованому екрані.

За словами Лея Цзюня, після декількох тижнів безперервного використання власники звикли до розташування сканера відбитків пальців на екрані, тому їм більше не потрібен значок. Це дозволить ще трохи знизити енергоспоживання пристрою в режимі очікування.

Дане нововведення запропонував директор з системного програмного забезпечення компанії Чжан Гоцюань (Zhang Guoquan), який постійно працює над поліпшенням операційної системи Mi 9. Лей Цзюнь сказав: “Це особливість, про яку ми раніше не думали, але це чітко відображає початкову мету MIUI – надавати користувачам можливість вибору”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент ця функція все ще знаходиться в розробці, компанія не оголосила точну дату виходу оновлення для Xiaom i Mi 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.