Xiaomi Mi 9 отримає функцію плавного зума

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Три об’єктива смартфона Xiaomi Mi 9 дозволяють користувачеві вибирати різні фокусні відстані, але для цього в кожний конкретний момент часу потрібно вибирати конкретний об’єктив. А що робити, якщо потрібно плавно навестися на об’єкт? Справа стає непростою, особливо якщо врахувати, що оптичної стабілізації в цій моделі немає. Але в компанії вже працюють над можливістю, яка напевно буде затребувана багатьма користувачами моделі.

Мова йде про правний зум, який буде працювати за прикладом зуму в звичайній камері. Автоматика сама буде вибирати і перемикати об’єктиви в залежності від того, який об’єкт захоче зняти користувач і, відповідно, віддаленості цього об’єкта.

Глава компанії Лей Цзунь (Lei Jun) зазначає, що реалізувати функцію плавного зума не так-то й просто. По-перше, смартфон повинен дуже швидко перемикатися між об’єктивами – так, щоб це було непомітно для користувача. По-друге, не повинна змінюватися експозиція і баланс білого, що непросто зробити через різницю в діафрагмах об’єктивів. Тим не менш, компанія вже працює над функцією, і вона повинна бути реалізована в MIUI приблизно через два місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.