Samsung Galaxy Note 9 неймовірно сильно впав в ціні

Будь-який сучасний чоловік хоче користуватися якомога більш просунутим в усіх відношеннях смартфоном, але далеко не всі можуть собі дозволити віддати за нього просто величезну суму грошей. Втім, іноді робити це зовсім необов’язково, тому що зазвичай продукція навіть відомих і розкручених брендів значно дешевшає за відносно короткі проміжки часу. Так, як стало відомо, флагман Samsung Galaxy Note 9 неймовірно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше.

Якщо на старту продажів за даний смартфон просили 34 000 гривень, а з початку нинішнього року він подорожчав до 36 000 гривень, то тепер купити Samsung Galaxy Note 9 в Україні можна всього за 18 600 гривень, тобто набагато дешевше. За зниженою ціною його реалізують десятки торгових точок на території країни, які пропонують на вибір чорну, золотисту, синю і фіолетову забарвлення. Само собою, що мова йде про базовій версії мобільного пристрою, а похвалитися вона може 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Це не просто телефон, а продукт преміального рівня, однією з головних особливостей якого є стилус S Pen, який вставляється в корпус. Жоден інший смартфон на ринку не може похвалитися подібною особливістю, тому для багатьох людей гаджети з лінійки Galaxy Note є незамінними. Флагманська модель здатна похвалитися 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселі (QHD +), а також восьмиядерна процесором Exynos 9810.

В іншому, мобільний пристрій має 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, подвійний основний (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3, 5 мм для навушників, графікою Mali-G72 MP18, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge. Варто бути готовим до того, що Samsung Galaxy Note 9 має величезні розміри, володіючи корпусом з габаритами в 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, тоді як важить весь апарат всього 201 грам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.