Розкрита вартість OnePlus 7 Pro, яка здивувала всіх фанатів бренда

Розраховувати на топовий смартфон за доступною ціною не варто. «Вбивця флагманів» від OnePlus за ціною зрівняється з самими флагманами.

Цього року OnePlus відмовиться від звичної стратегії і замість одного «вбивці флагманів» представить одразу три моделі. Компанію стандартному OnePlus 7 складуть OnePlus 7 Pro і OnePlus 7 Pro 5G. Причому, Pro-версія буде досить дорогий за мірками OnePlus.

OnePlus 7 Pro буде доступний в декількох варіантах, що відрізняються обсягом пам’яті. Версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 256 ГБ, якщо вірити джерелам, надійде в продаж за ціною 750 євро. Вартість топового варіанту з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті на європейському ринку складе 820 євро. Що ж стосується базової версії OnePlus 7 Pro з 6/128 ГБ пам’яті, то вона, як очікується, буде пропонуватися за ціною близько 700 євро.

Вартість стандартної моделі OnePlus 7 не уточнюється, але, швидше за все, вона буде близька до цін на OnePlus 6 і OnePlus 6T. Вони свого часу коштували 630 євро за версію з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Як очікується, Pro-версія OnePlus 7 похвалиться великим дисплеєм з частотою 90 Гц і Quad HD +, тоді як базова модель смартфона буде задовольнятися екраном з частотою 60 Гц і роздільною здатністю Full HD +. Також OnePlus 7 Pro приписують наявність потрійний основної камери з 3-кратним зумом, великий батареї з швидкою зарядкою і фронтальної камери з висувним механізмом.

Анонс OnePlus 7, OnePlus 7 Pro і OnePlus 7 Pro 5G запланований на 14 травня. Всі три смартфона будуть доступні в декількох відтінках, включаючи градієнтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.