Samsung Galaxy Note 10 вразив всіх користувачів своїми можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор американського мобільного оператора Verizon Ханс Вестберг запевнив усіх у тому, що всі модифікації флагманського телефону Samsung Galaxy Note 10 отримають підтримку 5G, а розвивати швидкість в мережах п’ятого покоління дорогий смартфон зможе до 2 Гбіт / с. Також стало відомо про те, що зустріти таку саму особливість вдасться в моделі LG V50 ThinQ, анонс якої відбудеться в другій половині 2019 року. Відзначається, що новинка стане, по суті, одним з декількох телефонів на базі Android з підтримкою мереж п’ятого покоління.

Не можна не помітити, що дані відомості стосуються американського ринку, тому не можна виключати, що виробник заощадить гроші і випустить Samsung Galaxy Note 10 в країнах світу, де немає 5G, без підтримки даної технології, щоб таким чином скоротити собівартість телефону, а значить підвищити свої доходи .

Втім, навіть не дивлячись на таку головну особливість даного мобільного пристроїв топового рівня, жителям України толку від неї не буде ніякого, тому що мережі 5G в країні з’являться не раніше ніж у другій половині 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.