Недорогий смартфон Huawei P Smart Z отримає виїжджаючий модуль з фронтальною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виїжджаючі модулі з фронтальною камерою — відносно простий спосіб реалізувати умовну повну безрамковість. Поки таке рішення використовують небагато, але, схоже, незабаром подібних смартфонів стане більше.

OnePlus 7 Pro, згідно з усіма витоками, отримає подібний модуль. А сьогодні з’явилася інформація і про смартфон Huawei.

Джерело називає прийдешній пристрій P Smart Z. Чи буде смартфон дійсно так називатися, неясно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити джерелу, смартфон буде досить великим за рахунок екрану діагоналлю 6,6 дюйма. Роздільна здатність, звичайно, складе Full HD+. В основі апарату буде лежати SoC Kirin 710. Також у смартфона буде 16-мегапіксельна фронтальна камера, 4 ГБ ОЗП, 64 ГБ флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 4000 мА*год і основна камера з датчиками роздільною здатністю 16 і 2 Мп.

Габарити складуть 163,5 х 77,3 х 8,9 мм при масі 197 г. Очікується, що смартфон буде коштувати всього 210 євро (6 300 грн.), хоча це здається неправдоподібним, адже навіть звичайний P Smart (2019) оцінюється в 200 євро (6 000 грн.), а у нього менше і обсяг ОЗП, і діагональ екрана, і ємність акумулятора.

З іншого боку, занадто дорогим новий смартфон точно не буде, так як за багатьма параметрами він все ж дуже близький до P Smart (2019).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.