Так виглядає Galaxy View 2 – найбільший планшет Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він отримав абсолютно нову підставку.

Чутки про наступника великого планшета Samsung Galaxy View ходять з минулого року, але досі існування апарату підтверджувалося хіба що тільки сертифікатами галузевих груп Wi-Fi Alliance і Bluetooth SIG. І ось сьогодні в мережі нарешті з’явилися рендери пристрою — явна ознака швидкої офіційної прем’єри.

Мабуть, найголовніше нововведення в дизайні — це нова підставка, яка навіть в складеному стані трохи піднімає планшет над поверхнею, так що користувачеві повинно бути комфортно працювати з ним (наприклад, набирати текст) навіть лежачи. У Galaxy View була ручка для перенесення, а в Galaxy View для цього передбачений великий круглий виріз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними планшет отримав екран діагоналлю 17,5 дюйма роздільною здатністю Full HD (в першому поколінні, нагадаємо, встановлювалася матриця діагоналлю 18,4 дюйма). В основі апаратної платформи лежить SoC Exynos 7885, обсяг оперативної пам’яті дорівнює 3 ГБ. Очікується, що пристрій точно буде запропоновано оператором AT & T в США, але географія продажів новинки напевно не обмежиться тільки однією країною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.