Categories: Смартфони

Оголошена дата презентації OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, і їх можна отримати безкоштовно

Share

Вже незабаром на ринок вийдуть нові флагманські смартфони на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855. Вони отримають передове технічне оснащення та інші особливості, а виявляться такими новинками моделі OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, презентація яких відбудеться вже зовсім скоро. 23 квітня 2019 року, компанія-виробник назвала дату анонса своїх нових флагманів, відрізнятися які один від одного будуть дуже багатьма особливостями, наприклад, підтримкою 5G і більш просунутою фотокамерою.

Як стало відомо від офіційного джерела, презентація нових флагманів китайської корпорації пройде вже 14 травня 2019 року, а проходити вона буде одночасно в чотирьох найбільший містах. Втім, як і завжди, в трьох з них на великому екрані буде лише вестися трансляція в режимі реального часу, тоді як сам захід, посвячене презентації OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, пройде в Нью-Йорку, тобто в США. Воно розпочнеться о 18:00 за московським часом, а трансляція вестиметься на офіційному YouTube-каналі компанії-виробника.

Вперше в історії відбудеться анонс не одного фірмового телефону під брендом OnePlus, а відразу двох. Просунута модель отримає більш потужне технічне оснащення, підтримку мереж 5G на швидкості до 2 Гбіт / с, поліпшену основну камеру, а також злегка змінений дизайн. В іншому, обидві новинки зможуть похвалитися 6,5-дюймовим Optic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерним процесором Snapdragon 855, графікою Adreno 640, потрійний основний (48 Мп + 20 Мп + 5 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей самий акумулятор буде підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 44 Вт, а для підключення зарядного пристрою передбачений інтерфейс USB Type-C. Купити смартфони OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro покупці зможуть в версіях з 8/128 ГБ і 12/256 ГБ пам’яті, але їх вартість не розкривається. Прямо «з коробки» на обидва мобільних пристрої виявиться встановлена ​​фірмова прошивка Oxygen OS 9.0, заснована на Android 9.0 PIe. Вартість новинок стартує з позначки в $ 550, тому їх купівля обійдеться щонайменше в 35 000 рублів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024

    Блогер перевірив, чи можна погнути нові iPad Pro на M4 (відео)

    На початку травня Apple презентувала абсолютно нові 11- та 13-дюймові iPad Pro на чіпах M4.…

    16.05.2024

    Експерти назвали 6 найпопулярніших виробників смартфонів за останні 10 років

    Аналітики AltIndex підрахували кількість усіх смартфонів, проданих Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та іншими компаніями з…

    16.05.2024

    Що покажуть на PlayStation Showcase 2024: всі витоки

    Насувається новий ігровий рік. Безліч сюрпризів та подарунків. Sony буде дивувати і радувати своїх шанувальників…

    16.05.2024