Перші живі зображення смартфона-рекордсмена Nubia Red Magic 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nubia готується випустити геймерський смартфон Red Magic 3 – апарат повинен бути представлений 28 квітня. До останнього часу ніхто не знав, як він виглядає, хоча зазвичай компанії не проти продемонструвати дизайн своїх перспективних пристроїв хоча б на тізерних картинках. І ось сьогодні в Мережі з’явилися живі фото Nubia Red Magic 3.

На жаль, на кіберспортивному заході, де демонструвалася новинка, апарат був спеціально встановлений тильній панеллю до публіки, так що дизайн фронтальної панелі ще належить дізнатися. Але чорно-червоний дизайн цілком узгоджується з духом ігрової моделі, геймерам точно сподобається і смужка по центру з настроюваним підсвічуванням.

А ось в плані можливостей Nubia Red Magic 3 не радує: основна камера представлена тільки одним об’єктивом, а сканер відбитків розміщений у звичайному місці на тильній панелі, а не інтегрований в екран, як у багатьох інших топових смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, три тижні тому Nubia Red Magic 3 встановив рекорди продуктивності відразу в двох бенчмарках: AnTuTu і Master Lu.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.