Смартфон Honor з підтримкою 5G вийде в поточному році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На прес-конференції, присвяченій смартфону Honor 20i і ноутбуку Honor MagicBook 2019, китайські ЗМІ взяли інтерв’ю у президента Honor Жао Мінга (Zhao Ming), в якому він конкретизував плани випуску смартфонів з підтримкою 5G.

Як виявилося, перший Honor з 5G вийде вже в поточному році. Топ-менеджер вважає, що апарати з підтримкою 5G першої хвилі вийшли до того, як оператори зуміли організувати повноцінне розгортання відповідної інфраструктури. А ось ближче до кінця року інфраструктура вже буде більшою мірою налагоджена, відповідно, і сенсу в смартфоні з підтримкою 5G буде більше. Так як в Honor вже працюють над моделлю, то Жао Мінг навіть дещо повідомив про неї: за його словами, цей смартфон – «дивовижний, а його характеристики дуже збалансовані».

Також президент Honor зазначив, що цього року вийде більше ноутбуків різних розмірів і серій, а в перспективі компанія збирається зайняти лідируючі позиції на ринку мобільних ПК Китаю. А ще Жао Мінг повідомив, що Honor почне щільніше взаємодіяти з DxOMark – компанія буде надсилати французам зразки для тестування смартфонів точно так само, як це зараз робить Huawei.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.