Швидше за блискавку: Роботу флагманського смартфона Meizu 16s показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль «живий» дизайн смартфона досі приховують в таємниці.

На данях в мережі з’явилося відео з роботою флагманського смартфона Meizu 16s. На кадрах чітко помітно, що продуктивність новинки, яку офіційно представлять 23 квітня, дійсно Вдрукувати. Пристрій дійсно моментально реагує на дотики, а додатки завантажуються, як то кажуть, швидше блискавки. Буквально за 100 секунд користувач відкрив 20 додатків і все це без єдиного подвисания системи. Виробник досі офіційно не представив дизайн смартфона, тому на відео зовнішній вигляд переховувався під потужним захисним бампером.

Однак це не завадило уважним користувачам розглянути тонку рамку у верхній частині дисплея, яка приховує під собою фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними Meizu 16s отримає Android 9.0 Pie з барвистою оболонкою Flyme 7.3. Як процесор виступить флагманський Snapdragon 855, а що стосується оперативної пам’яті, імовірно буде дві версії, на 6 і на 8 гігабайт. Більш ранні витоки містили інформацію, що новинка від Meizu отримає камеру на 48 мегапікселів, а у відомому бенчмарку Antutu смартфон отримав 357 975 балів.

Можлива вартість смартфона 500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.