Перші покупці поскаржилися на поломку гнучкого смартфона Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У понеділок компанія Samsung розіслала пресі перші гнучкі смартфони Galaxy Fold для тестування. Четверо перших володарів зіткнулися з проблемами вже через два дні після знайомства з новинкою.

Журналісти видань The Verge, Bloomberg і CNBC поскаржилися на проблеми з екраном. Редактор The Verge Дітер Бон опублікував пост, в якому повідомив, що після двох днів експлуатації дисплей смартфона став опуклим на місці згину.

Марк Гурман з Bloomberg розповів, що вже через добу екран Galaxy Fold потемнів майже повністю. Неушкодженим залишилася лише невелика ділянка. Журналіст зазначив, що в такому вигляді апарат непридатний для використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Стіва Ковача з CNBC екран почав мерехтіти, а потім його ліва частина повністю перестала працювати. Пізніше про поломку повідомив і блогер Маркес Браунлі .

Гурман і Браунлі перед використанням смартфона видалили з екрану спеціальну захисну плівку. В інструкції зазначено, що знімати її не слід, але Браунлі не помітив попереджувального напису. За словами блогера, плівка майже відразу почала відставати по краях, ускладнюючи перегляд, тому він вирішив від неї позбутися.

Редактор The Verge і Ковач з CNBC плівок не знімали, тому з’ясувати причину поломки поки не вдалося. Дітер Бон припустив, що в його випадку опуклість з’явилася через попадання пилу під спеціальний захисний шар.

При виробництві гнучкого дисплея компанія Samsung використовує не скло, а вдосконалений композитний полімер. У минулому році екрани нового типу пройшли серйозне тестування – тоді виробник заявляв, що гнучкий дисплей витримує сотні тисяч згинів.

Наскільки масовим виявиться явище, невідомо . Компанія Samsung ніяк не коментує ситуацію і продовжує розсилати Galaxy Fold журналістам і блогерам для оглядів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.