Xiaomi анонсувала випуск бюджетного флагмана Mi 9 SE за межі Китаю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спочатку смартфон Xiaomi Mi 9 SE продавався тільки в Китаї, навіть ходили чутки про скасування випуску в інших регіонах. Пару днів назад в мережі з’явилося повідомлення, що глобальну версію смартфона Xiaomi Mi 9 SE можна замовити у деяких онлайн-ритейлерів в Нідерландах. Тепер Xiaomi офіційно підтвердила швидкий початок продажів на міжнародному ринку.

На офіційній сторінці Twitter міжнародного підрозділу Xiaomi з’явилися постери, які просувають Xiaomi Mi 9 SE, а також фото розпакування. Терміни початку продажів і офіційна ціна поки не уточнюються. У Нідерландах пропонують тільки одну версію Xiaomi Mi 9 SE з 128 ГБ флеш-пам’яті за ціною 399 євро (12 100 грн.).

Xiaomi Mi 9 SE був анонсований одночасно з повноцінним Xiaomi Mi 9. Він отримав екран діагоналлю 5,97 дюйма з вбудованим сканером відбитків пальців, потрійну основну камеру з датчиками роздільною здатністю 48, 13 і 8 Мп, SoC Snapdragon 712, 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 і 128 ГБ флеш-пам’яті, а також акумулятор ємністю 3070 мА•год з швидкою зарядкою потужністю 18 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.