Гнучкий смартфон Samsung Galaxy Fold потрібно оновити при першому включенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти і блогери в усьому світі на цьому тижні почали отримувати свої смартфони Samsung Galaxy Fold і записувати відеоролики з першими враженнями.

Як стало відомо, відразу ж після розпакування і першого включення смартфона вам запропонують встановити обов’язкове оновлення. Дана інформація була підтверджена представниками Samsung.

Користувачі також підтверджують, що розкладний смартфон дійсно отримав нову прошивку під номером F900FXXU1ASD4, проте що саме вона виправляє або поліпшує, розробники не повідомили. Втім, випуск стартових оновлень є нормальною практикою для індустрії смартфонів. Це вказує на те, що команда інженерів продовжує працювати над покращенням можливостей пристрою і після того, як фінальна версія відправлена на виробництво.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде пропонуватися за рекомендованою роздрібною ціною 1980 доларів США. Тобто пристрій зможуть дозволити собі дуже мало, тим більше, що Samsung і не обіцяє заповнити смартфонами магазини. Всього за рік виробник планує продати близько мільйона смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.