Флагман лінійки Asus Zenfone помічений в Мережі за місяць до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До офіційного анонсу смартфона Asus Zenfone 6 (або Zenfone 6z) залишився рівно місяць, але він знову був помічений в Мережі, на цей раз на сайті Федеральної комісії зв’язку США (Federal Communications Commission, FCC).

Факт появи пристрою в базі даних FCC підтверджує, що йому дозволено поступити в продаж на території США, тобто все йде за планом, ніяких затримок бути не повинно.

До цього смартфон вже був помічений на інших сертифікаційних ресурсах, таких як NCC, з модельним номером ASUS_101WD, а також у базі даних організації Wi-Fi Alliance, яка підтвердила, що смартфон працює з коробки під управлінням дев’ятої версії операційної системи Android і підтримує двохдіапазонний Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка повинна бути побудована на базі однокристальної системи Snapdragon 855, смартфон буде оснащений дисплеєм із співвідношенням сторін 19,5:9 роздільною здатністю Full HD+, камерою з головним модулем із роздільною здатністю 48 Мп і працювати під управлінням Android 9.0 Pie. Зарядний пристрій повинен мати потужність 18 Вт.

Презентація пристрою очікується 16 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.