Meizu 16s виявився швидше Xiaomi Mi 9, Samsung Galaxy S10+, iPhone XS Max і інших флагманів

Кілька днів тому в базі даних популярного бенчмарка AnTuTu з’явилися перші результати тестів нового флагманського смартфона Meizu 16s, який буде представлений вже зовсім скоро, можливо, навіть завтра.

Тепер же Хонг Хэншэн (Hong Hansheng), який є розробником з Meizu, опублікував нові результати тестів Meizu 16s, в яких новинка продемонструвала себе ще більш переконливо. Це означає, що розробники продовжують покращувати програмне забезпечення пристрою.

Наші колеги з сайту GSM Arena склали рейтинг протестованих ними пристроїв, вибравши кращі результати. У підсумку Meizu 16s випередив Xiaomi Mi 9, Oppo Reno 10x zoom, Samsung Galaxy S10+ і інших конкурентів, включаючи iPhone XS Max. Правда розробники AnTuTu раніше вже говорили, що порівнювати Android-смартфони і iPhone в цьому тесті не зовсім коректно.

Meizu 16s повинен стати поліпшеною версією торішнього флагмана, яка отримає 48-мегапіксельну камеру, модуль NFC, флагманську однокристальну систему Snapdragon 855 і екран з дуже вузькими рамками без будь-яких вирізів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.