Стало відомо, чого чекати від нової iOS 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Темний режим, поліпшена багатозадачність, нова версія Пошти і не тільки. Журналісти 9to5Mac поспілкувалися з джерелами, близькими до Apple, і дізналися, якою буде iOS 13.

За даними джерела, нова iOS 13 буде представлена ​​3 червня 2019 року. Її презентація відбудеться в рамках Міжнародної конференції розробників WWDC 2019, яка пройде в Конференц-центрі імені Мак-енер в Сан-Хосе (Каліфорнія).

Згідно з інформацією, отриманою журналістами від джерела, нове програмне забезпечення для iPhone і iPad отримає довгоочікуваний темний режим. Чутки про нього з’явилися ще в лютому 2019 року. Включити його, а також відрегулювати параметри контрасту, можна буде в розділі Налаштування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що Apple також змінить спосіб скасування дій на iPad, так як деякі користувачі планшета відзначали, що свайп трьома пальцями по клавіатурі для скасування набраного тексту не завжди зручний. Крім цього, зміниться і формат роботи Safari: в деяких випадках користувач отримує можливість перейти на десктопну версію сайтів. У режимі багатозадачності додатки в iOS 13 отримають можливість створювати кілька вікон.

Отримає оновлення і Пошта. У новій версії можна буде розбити вхідні повідомлення на кілька категорій, доступних для пошуку, або відкласти в окремий розділ Читати пізніше. Видання також зазначає, що в iOS 13 поміняється зовнішній вигляд регулювання гучності звуку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.