Прощай, втрата якості: Meizu отримав унікальну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu 16s отримає камеру з триразовим зумом.

У мережі з’явилися нові подробиці щодо флагманського смартфона Meizu 16s, який ще не був представлений офіційно. Про це повідомляє видання « megaobzor ».

Відзначається, що нас очікує подвійна основна камера. Пристрій буде оснащено 48-Мп датчиком, зображення Sony IMX586, а додатковий модуль буде покладатися на датчик Sony IMX350 з 20 Мп. При тому другий модуль може похвалитися триразовим зумом без втрати якості. У топовом камерофон Huawei P30 Pro є п’ятикратний оптичний зум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація Meizu 16s відбудеться вже 23 квітня.

 

Раніше повідомлялося, що Meizu 16s готовий до анонсу. Відповідно до джерела, флагманська серія смартфонів Meizu 16S дебютує 23 квітня на заході в Китаї.

В цей же день планують представити Lenovo Z6 Pro з чіпом Snapdragon 855.

Так, завдяки китайській сертифікації TENAA, характеристики Meizu 16S нам уже відомі. Смартфон буде оснащений 6.2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з підекранним сканером і роздільною здатністю Full HD +. За роботу пристрою буде відповідати 7-нанометровий процесор Snapdragon 855.

У новинці буде акумулятор на 3600 мАг зі швидкою 24-ватної зарядкою, 6/8 ГБ ОЗУ, 128/256 ГБ ПЗУ і подвійною камерою c основним сенсором Sony IMX586 на 48 Мп і додатковим на 20 Мп.

Meizu 16S також приписують наявність NFC-модуля для безконтактних платежів Google Pay. Відмінності цієї моделі від Plus-версії поки невідомі.

До слова, модель Meizu 16s позбавили роз’єму в 3,5 міліметрів. Ймовірно, справа в тому, що це дозволяє продавати якомога більше бездротових навушників. Розробники Meizu тривалий час не піддавалися веніям сучасності і зробили модель 16 зі стандартним роз’ємом. Однак інсайдери повідомили, що скоріше за все, позбавлять цього нову модель.

Непрямим доказом є те, що перехідник до роз’єму USB-C і 3,5 мм вже з’явився в офіційному інтернет-магазині Meizu.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.