Прошивка MIUI 10 вийшла для трьох смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випустити хороший смартфон за частиною зовнішнього вигляду і технічного оснащення – це ще півсправи, тому що будь-який поважаючий себе виробник просто зобов’язаний на постійній основі випускати якісне програмне забезпечення для конкретної моделі, роблячи це щонайменше протягом двох років з моменту її випуску на ринок. Вчора відбувся реліз нової прошивки MIUI 10.

Xiaomi приділяє багато уваги ПО в своїх телефонах, тому що вона розуміє, що без нього її фірмова продукція практично нічим не краще гаджетів від конкуруючих брендів з Китаю. Лічені години тому відбувся реліз прошивки MIUI 10, встановити яку на свої електронні пристрої вже можуть власники декількох моделей, в тому числі Redmi Note 7, Mi 9 і Redmi 7. Новітнє програмне забезпечення має номер збірки 10.2.8.0.

Як повідомляє Xiaomi, дана прошивка, вага якої знаходиться на рівні 300 МБ, закриває відразу кілька критичних вразливостей, виявлених в березні і квітні 2019 року. З їх допомогою зловмисники можуть красти особисті дані користувачів, тому всім власникам мобільних пристроїв бренду рекомендується якомога швидше встановити MIUI 10, не відкладаючи установку апдейта в довгий ящик. Крім того, нова операційна система виправляє помилку, в результаті якої значки повідомлення перекривали час і індикатор заряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, в списку нововведень нової прошивки MIUI 10 значиться підвищення швидкості роботи і збільшення стабільності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.