Samsung може випустити Galaxy Note 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung планує випуск Galaxy Note 10 Pro. Про це розповів блогер Ice Universe. Журналісти Phonearena також опублікували рендерние зображення нового смартфона.

Samsung випустить дві нові версії смартфонів лінійки Galaxy Note. Крім стандартного Galaxy Note 10, компанія також представить і версію Pro з поліпшеними технічними характеристиками. Однак, як відзначають журналісти Phonearena, Samsung може піти й іншим шляхом, випустивши відразу три моделі Note: Note 10e зі зменшеним екраном (6,2 дюйма), класичний Note 10 (6,4 дюйма) і Note 10 Pro зі збільшеним дисплеєм ( 6,7 дюймів).

Видання зазначає, що Galaxy Note 10 Pro, можливо, буде підтримувати стільникову мережу 5G. Його оперативна пам’ять складе 12 гігабайтів, в той час як Note 10 і Note 10e отримають 10 і 8 гігабайт відповідно. Що стосується вбудованої пам’яті, то її обсяг може досягати 512 гігабайт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти Phonearena впевнені, що новий пристрій отримає мінімум чотири об’єктива для основної камери, а також буде оснащено підтримкою фірмового стилуса від Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.