Apple витрачає по кілька мільйонів доларів на розробку кожної гри для сервісу Arcade

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про сервіс Аpple Arcade після його анонсу говорили менше, ніж про інші нові продукти купертинців. Але для чималої частини аудиторії саме він буде найцікавішим з трьох, особливо, враховуючи, що він, на відміну від TV+ і News+, буде доступний в більш ніж 150 країнах.

Нагадаємо, сервіс Apple Arcade за щомісячну плату (сума поки не названа) буде надавати доступ до більш ніж сотні унікальних ігор, які більше ніде доступні не будуть.

Як повідомляє джерело, на розробку ігор для цього сервісу компанія витрачає величезні кошти. Якщо точніше, приблизно по кілька мільйонів доларів на кожну гру, тобто, навряд чи варто сумніватися в якості майбутніх проектів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, джерело стверджує, що ігри Apple Arcade все ж будуть доступні за межами сервісу. Зокрема, на консолях Sony, Microsoft і Nintendo, але не на пристроях з Android. Але це трохи дивно, так що краще дочекатися офіційних даних на цей рахунок.

Сервіс Apple Arcade запустять восени, але поки немає точної дати. Найімовірніше, додатковий анонс поєднають з анонсом нових смартфонів, а доступ до сервісу з’явиться разом зі стартом продажів цих самих смартфонів. Імовірно, коштувати доступ до Apple Arcade буде 10 доларів в місяць (270 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.