У Мережу «злили» список цін нових смартфонів 2019 року зі підтримкою 5G

Весна 2019 ознаменується для багатьох любителів новинок ринку смартфонів хорошим вибором. Більш того, хороший вибір і здорова конкуренція в постійній гонці за клієнтами робить гаджети ще більш привабливими, унікальними і новаторськими. У Мережу «злили» список цін нових смартфонів 2019 року зі підтримкою 5G. Відомо, що Samsung, LG, Huawei, Xiaomi не оповістили вартість своїх новинок, навіть витоку даних про комплектацію цих телефонів мало з’являлися у відкритому доступі. Таку політику притримують не всі компанії. Наприклад, OnePlus презентував анонси новинок з зразковими цінами.

Як видно з наведеного списку, найпопулярніші бренди «запхали» в свої моделі не тільки 5G, а й «суперначинку». Найбільш передові виробники ще все це примудрилися упакувати в розкладачки, які зазнали на тест-відео.

«Ми покладаємо великі надії на китайських воїнів, таких як Xiaomi або OnePlus, щоб знайти гарне співвідношення ціни і можливостей, щоб ми – гравці, могли також брати участь в еволюції 5G», – пишуть в Мережі користувачі.

Повідомляється, що Verizon вдалося перевершити Південну Корею, оголосивши про перше комерційному підключенні телефону 5G (Moto Z3 з відповідним модом) до роздрібної мережі. Однак, разом з AT & T і T-Mobile оператор пообіцяв десятки ринків 5G до кінця року, тому виробники могли самі поділитися даними про ціни своїх флагманів. Цей прийом, ймовірно, використовували важелем зі зміни кількості випущених телефонів навесні 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.