Black Shark поверне стандартний роз’єм для навушників в свої смартфони-на прохання користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У представленого місяць тому ігрового смартфона Black Shark 2 є маса переваг – це і екран Samsung AMOLED з швидким відгуком, і флагманська платформа, і акумулятор ємністю 4000 МаГ, але, як виявилося, в одному розробники прорахувалися: вони прибрали стандартний роз’єм для навушників, і користувачам це не сподобалося.

В інтерв’ю джерелу представник Black Shark заявив, що “флагманські мобільні телефони позбулися роз’єму для навушників 3,5 мм кілька років тому, оскільки це не відповідає тенденції розвитку мобільних телефонів”. А потім додав, що ” це рішення зроблено відповідно до перших відгуків нашої аудиторії, однак після спілкування і обговорення з геймерами в подальшому, ми усвідомили важливість навушників [з роз’ємом] 3,5 мм для геймерів. В наших наступних продуктах роз’єм 3,5 мм буде».

Говорити про те, що Black Shark 2 не підтримує підключення звичайних навушників, неправильно: в комплекті є відповідний перехідник. Однак в такому випадку користувач позбавляється можливості одночасно заряджати смартфон. До того ж в ігровій моделі корисно мати окремий роз’єм для навушників для підключення стандартної ігрової гарнітури. Так що в Black Shark 3 гніздо 3,5 мм все-таки з’явиться – на радість геймерам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.