Samsung Galaxy S10+ і iPhone XS розгромили Huawei P30 Pro в сліпому тесті камер

На сайті PhoneArena провели голосування, в якому користувачам пропонувалося вибирати найкращі на їх погляд фотографії, зроблені на камери смартфонів Samsung Galaxy S10+, iPhone XS і Huawei P30 Pro. Це сліпий тест, в якому для фотографій не вказується, на який смартфон вони зроблені.

Варто звернути увагу на те, що порівнювали тільки фотографії, зроблені в денний час доби. У підсумку в семи порівняннях п’ять разів перше місце дісталося Samsung Galaxy S10+, а iPhone XS ставав переможцем двічі. Відрив між Samsung Galaxy S10+ і iPhone XS за кількістю відданих голосів часто був незначним.

А ось Huawei P30 Pro набирав по 10-20% голосів. Лабораторія DxOMark охрестила Huawei P30 Pro кращим камерофоном сучасності, але чи все насправді так однозначно? Підводячи підсумки тесту, редактори Phone Arena відзначили, що Huawei P30 Pro передає кольори не настільки приємно для очей звичайних користувачів, як це роблять конкуренти, додаючи більше жовтого кольору.

Іншими словами, якщо ви часто фотографуєте вночі і не користуєтеся зумом, то для вас кращим камерофоном може виявитися зовсім інший смартфон.

Про те, чому Huawei не опублікувала результат Huawei P30 в DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.