LG готує революційний згинаючийся прозорий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки вчора Відомство з патентів і товарних знаків США (USPTO) оприлюднило інформацію про патент, який був зареєстрований південнокорейською компанією LG.

Заявка на патент на пристрій під назвою «мобільний термінал» була подана більше трьох років тому, але тільки зараз він був затверджений та опублікований. Це телефон, що згинається, із прозорим гнучким дисплеєм.

У патенті докладно описані можливі сценарії використання і призначений для користувача інтерфейс, а також використовувані матеріали. Великий гнучкий екран використовується як спереду, так і ззаду. Пристрій може розкладатися до формату планшета, при цьому у нього дуже вузькі рамки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гнучкий екран складається з двох частин: лівої і правої. Вони можуть незалежно відображати прозорий або непрозорий контент, ступінь прозорості залежить від кута, під яким пристрій утримується. У розкладеному стані прозорість збільшується, ви фактично зможете побачити свої пальці, які утримують пристрій.

Коли прозорість на екрані більше 20%, активується сенсорний датчик на задній панелі. Користувач може не тільки бачити свою руку через екран, але і управляти пристроєм на задній панелі.

Також в патенті згадується фронтальна камера і основна система камер з декількома модулями. Крім того, присутній лазерний датчик, що дозволяє фіксувати точну відстань до предметів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.