Apple показала, на що здатна камера iPhone Xs

Не секрет, що подвійна камера iPhone XS і iPhone XS Max видає вражаючі за якістю знімки і фотографії. Але на цьому можливості подвійного модуля не обмежуються. Представлені смартфони також прекрасно показують себе під час відеозйомки. Пропонуємо вам переконатися в цьому власноруч, ознайомившись з черговою добіркою Apple «Знято на iPhone», пише portaltele.com.ua.

На цей раз центром уваги стали ролики, який був зняті режисерами Заком Нойлен і Ніком Войтуком на iPhone XS і iPhone XS Max. Обидва відеоролика присвячені кубинському серфінг-спільноті. Під час зйомок було задіяно наступне обладнання: стабілізатор Freefly Movi Cinema Robot, анаморфотна лінза BeastGrip, а також чохол для підводної зйомки Axis Go. Захоплення зображення здійснювався за допомогою програми Filmic Pro.

У першому відео нам розповідають про жителів Куби, які захоплюються серфінгом. На відео можна знайти моменти із зануренням, включаючи детальну підводну зйомку. Вийшло дійсно здорово.

Другий відеоролик демонструє весь процес і техніку зйомки. Більшість сцен були зняті відразу на кілька iPhone, розміщених на одній платформі.

Хоча і серія відеороликів «Знято на iPhone» дійсно створені за допомогою смартфонів Apple, слід враховувати, що зняти подібний відеоролик досить важко без підручних засобів. Навіть для такого короткометражного ролика можуть бути задіяні аксесуари і пристосування, які в сумі можуть коштувати дорожче самого смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.