Головні особливості прошивки MIUI 11 вразили користувачів смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомило офіційне джерело, нова операційна система вийде вже в 2019 році, а принесе вона разом з собою цілу масу різних нововведень, одним з яких стане режим Dark Mode. При його включенні вся прошивка MIUI 11 забарвиться в темні кольори, що дозволить скоротити витрату енергії на 50% на смартфонах Xiaomi, оснащених OLED-екраном. Крім того, за рахунок цього значно знизиться навантаження на очі, що позитивно позначиться на досвіді використання мобільних пристроїв.

Крім того, спеціально для нової прошивки, а також всіх інших, які вийдуть в майбутньому, співробітники Xiaomi вирішили перемалювати всі іконки, замінивши старі на абсолютно нові, створені з нуля. Разом з цим всіх користувачів в прошивці MIUI 11 чекає оновлений інтерфейс і дизайн безлічі стандартних додатків, які за рахунок цього стануть краще і зручніше для використання. Також в прошивку повернуть колись прибраний з MIUI 9 режим економії енергії.

При його включенні смартфон зможе тільки приймати і здійснювати голосові дзвінки, а також працювати з SMS. Це дозволить мобільного пристрою на 15% заряду пропрацювати близько чотирьох діб. Також вдалося з’ясувати, що прошивка MIUI 11 відчутно підвищить швидкість роботи смартфонів Xiaomi, а також, крім того, посилить безпеку. Розробники знайшли спосіб зробити так, щоб шкідливе ПО набагато рідше проникало на смартфони і планшети. Новітня операційна система вийде на ринок вже в 2019 році, тобто через кілька місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.