Глава Xiaomi стверджує, що Xiaomi Mi 9 можуть купити всі бажаючі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi, здається, вирішила всі проблеми, пов’язані з нестачею смартфонів Xiaomi Mi 9 в магазинах. Тиждень тому виробник заявив, що за місяць компанії вдалося виробити 1,5 мільйона смартфонів Mi 9 і Mi 9 SE.

Через пару днів після цього китайський виробничий гігант заявив, що Xiaomi Mi 9 проводиться вже на трьох фабриках, а робітники працюють у дві зміни. Тепер же з’явився офіційний коментар виконавчого директора компанії Xiaomi Лея Цзуня (Lei Jun), який заявив, що придбати Xiaomi Mi 9 можуть всі бажаючі.

“Ми наростили темпи виробництва Xiaomi Mi 9 і Xiaomi Mi 9 SE. За підсумками березня було вироблено понад 1,5 млн смартфонів. Ми продовжимо збільшувати виробничі потужності. На початку березня у нас дійсно були деякі складнощі, але ми вирішили їх. Зараз придбати Xiaomi Mi 9 можуть всі бажаючі”, – Лей Цзунь.

Варто додати, що в вже почався прийом попередніх замовлень, який триватиме до 11 квітня, а українці не змогли отримати обіцяну новинку в раніше обіцяні терміни: продажі повинні були початися ще минулого тижня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.