Спеціальне видання прозорого смартфона Xiaomi Mi 9 доступно для замовлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому Xiaomi представила спеціальну версію свого флагманського смартфона Xiaomi Mi 9 Transparent Edition, яка отримала назву Xiaomi Mi 9 Roy Wang Limited Edition. А вже вчора дане видання стало доступно для попереднього замовлення.

Дане видання присвячене популярному Корейському співакові, ведучому і акторові Рою Вангу (Roy Wang). Покупці отримують в подарунок фірмовий чохол з написом Roy на задній панелі, колекційну картку і фотографію, підписану Роєм. Крім того, на смартфон предустановлена ексклюзивна тема і шпалери.

Xiaomi Mi 9 Roy Wang Limited Edition отримав екран діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 855, 20-мегапіксельну фронтальну і потрійну основну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 48, 12 і 16 Мп. Ємність акумулятора становить 3300 мА•год, підтримується 27-ватна дротова і 20-ватна бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За 535 доларів (а це у перекладі на українську валюту приблизно 14 300 грн.) пропонується версія з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, вона надійде в продаж 9 квітня. Пізніше буде випущена версія з 256 ГБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.