Відео дня: найбільший і найшвидший Samsung Galaxy S10 5G досліджували зсередини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy S10 5G поки не надійшов у продаж, але фахівці ресурсу PBKreviews вже опублікували відеоролик, в якому демонструється процес розбирання апарату.

У смартфоні використовується корпус типу “сендвіч” з двома скляними панелями і для “розтину” потрібен термофен, що розм’якшує клейку речовину. Після зйомки задньої панелі ми бачимо три основні модулі камери і датчик 3D ToF, а також панель для бездротової зарядки. Для того, щоб продовжити, потрібно зняти пару кабелів.

Подальший процес цілком звичайний, за винятком пари особливостей. Перш ніж дістатися до екрану, щоб замінити його, потрібно практично повністю розібрати смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також був виявлений загадковий нічим не зайнятий коннектор на материнській платі. Фахівці припустили в цьому натяк на ще одну версію смартфона, можливо операторську, яка отримає додаткове апаратне забезпечення.

Galaxy S10 5G став першим смартфоном Samsung для мереж 5G. Від звичайних Galaxy S10 і S10+ він відрізняється багатьма параметрами. Смартфон отримав екран ще більшого розміру — діагоналлю 6,7 дюйма, основну камеру з чотирма модулями роздільною здатністю 12 Мп, 12 Мп, 16 Мп і датчиком глибини, фронтальну камеру на 10 Мп з датчиком глибини, SoC Exynos 9820 або Snapdragon 855, акумулятор ємністю 4500 мА·год з ультрашвидкої зарядкою потужністю 25 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.