Xiaomi опублікувала список смартфонів, які оновлять до прошивки MIUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробка даної операційної системи вже офіційно підтверджена, а її презентація відбудеться в травні нинішнього року, швидше за все. Відомо, що новітнє програмне забезпечення не зможе похвалитися надто великою кількість нововведень, але без дійсно цікавих нововведень справа точно не обійдеться. Однією з найбільш значущих серед таких стануть нові іконки всіх стандартних додатків, які співробітники Xiaomi вирішили перемалювати спеціально для MIUI 11 і майбутніх прошивок бренду.

Крім того, нова прошивка принесе з собою зовсім новий екран блокування і, крім того, підтримку темного режиму, тобто Dark Mode. При його включенні всі світлі кольори замінюються на темні, і навпаки. За рахунок цього смартфони Xiaomi з OLED-матрицями будуть розряджатися набагато повільніше, а ще це знизить навантаження на очі, що може допомогти багатьом людям зберегти зір. 6 квітня 2019 року, на офіційному форумі був опублікований список смартфонів, які оновлять до прошивки MIUI 11.

При цьому, на жаль, не уточнюється, коли саме вийде перша тестова збірка нової операційної системи, нехай зазвичай це і відбувається через кілька тижнів після анонса прошивки. До MIUI 11 гарантовано опиняться оновлені смартфони Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2 і Redmi 7, Redmi Note 7 і Redmi Note 7 Pro. Крім того, нову операційну систему отримають моделі Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi Mix 3, Mi Mix 3S, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3 і Mi Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi також обіцяє випустити нову прошивку для всіх смартфонів, які вона випустить на ринок в нинішньому 2019 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.